Gezocht: stadsgidsen zonder hoogtevrees

Een paar keer per jaar - op Koningsdag en tijdens de Lentemarkt (zaterdag voor moederdag), Open Monumentendag (2e zaterdag in september) en de Kerstmarkt (2e zaterdag in december) - organiseert ServiceTeam Vlaardingen beklimmingen in de toren van de Grote Kerk. De toren, in 1746 in gebruik genomen, bevat een aantal interessante verdiepingen waar onze gidsen over vertellen. Bovenin, op ca. 38 meter hoogte, is er de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Voor deze rondleidingen zijn we op zoek naar nieuwe gidsen.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zoeken mensen met interesse in Vlaardingen, zowel in de geschiedenis van Vlaardingen als wat er vandaag de dag speelt. De toren bevat een aantal steile trappen. Daarom is het noodzakelijk dat je goed ter been bent, en geen last hebt van hoogtevrees. Daarnaast vind je het leuk om verhalen te vertellen aan groepen. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Wat bieden we?
Uiteraard krijg je van ons alle informatie over de toren, en zorgen we voor begeleiding. De beloning bestaat uit een enthousiast publiek, mooie verhalen en prachtige vergezichten. ServiceTeam Vlaardingen is een vereniging die geheel uit vrijwilligers bestaat. Zij ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Daar staat tegenover dat je geen contributie betaalt.

Wil jij ons team versterken?
Stuur dan een bericht naar info@serviceteam-vlaardingen.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen.