Lentefietstocht - zondag 28 april 2019

Elk voorjaar wordt een mooie fietstocht door Vlaardingen gereden. Ooit bedoeld om de bloesem te bekijken, en daarom Bloesemtocht genoemd. Nu de bloesem zich steeds vaker op onverwachte momenten laat zien, is de naam gewijzigd in Lentefietstocht. De route wordt gemaakt in groepsverband, en is daardoor ook voor 'senioren' en voor kinderen, die goed kunnen fietsen, prima te doen. De Lentefietstocht wordt begeleid door Stadsgidsen van het ServiceTeam Vlaardingen, die de deelnemers de mooiste plekjes van Vlaardingen laten zien.

De groep vertrekt per fiets vanaf de Markt voor het oude Stadhuis. We volgen een route die speciaal voor deze tocht is uitgezet, en komen o.a. langs de Watertoren, de Zuidbuurt, de Broekpolder en het Hof. Onderweg wordt een paar keer gestopt om te vertellen over het heden en verleden van bijzondere plekken in Vlaardingen.

Lentefietstocht


De Lentefietstocht wordt gereden op zondag 28 april 2019. De tocht start om 13.30 uur. Omstreeks 17.00 uur zijn we weer terug op de Markt.
Deelname aan deze fietstocht kost slechts € 4,00 per deelnemer. Dit is inclusief een consumptie bij Hoeve Avondrust (de Landwinkel is geopend, dus neemt u een fietstas mee!).

Opgave voor deelname is niet nodig: u kunt gewoon tegen 13.30 uur op de Markt verzamelen.

Voor eventuele nadere informatie kunt u contact met ons opnemen (zie de contactgegevens hiernaast).