Bekijk Vlaardingen eens van een andere kant

De 'Vlaardingen-cursus "Ken Uw Stad" heeft in ruim 25 jaar tijd vele Vlaardingers (en een aantal mensen van buiten de stad) laten ervaren dat Vlaardingen niet zo maar een suf industriestadje is. De geschiedenis van Vlaardingen is duizenden jaren oud, en de stad bevat nog veel dat daar aan herinnert. Alleen sta je daar vaak niet bij stil. Tot je er door onze 'cursus' op gewezen wordt...

Een nieuwe tijd: tijd voor iets nieuws
"Ken Uw Stad" begon in 1990 met 2 series van ca. 15 bijeenkomsten. Na een eenmalige 3e serie werd een van de series uitgebreid naar ca. 20 bijeenkomsten. De afgelopen jaren werd echter duidelijk dat het aantal bijeenkomsten te groot was, en is het aantal bijeenkomsten teruggebracht naar ca. 15 per serie. Het bleef echter lastig om deelnemers te vinden die zich 15 avonden achtereen wilden vastleggen. Eind 2017 werd daarom besloten het roer om te gooien: een nieuwe opzet, een nieuwe naam, maar nog steeds de deskundige sprekers en bijzondere locaties.

Vlaardingen Toen en Nu
Op 21 januari 2019 starten we met de eerste serie "Vlaardingen Toen en Nu". De onderwerpen zijn:
Doe je mee?
Laat je onderdompelen in 'het Vlaardingse'!. Alle bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond van 19.30-21.30 uur. In een enkel geval moeten we uitwijken naar een andere avond, maar dat hoor je dan tijdig. De kosten bedragen € 50,00 per serie (bij inschrijving voor 1 januari € 45,00!). De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 12 januari!

Aanmelden

Nieuw: de Vlaardingen Toen & Nu Kadobon

Ben je op zoek naar een origineel kado voor de feestdagen? Geef eens een cursus Vlaardingen kado! De kadobon kost € 50,00 en is te koop bij de balie van de VVV/Museum Vlaardingen, of te bestellien via onze website. Klik hier voor meer informatie of om de kadobon te bestellen.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via toenennu@serviceteam-vlaardingen.nl.